216-205-2603

FOLconcept ~ Floarea Vieții ~ Între Concept Și Credință

Folconcept integreaza armonios simboluri de geometrie sacra, simboluri puternic incarcate cu energie pozitiva. Aducand beneficii nemarginite, creatiile FOL sunt inspirate de inima, natura, energia feminina si miracolul vietii pe pamant.

Creatii FOLconcept: bijuterii, colectii, mandala personala, obiecte personalizate


Inchipuie-ti ca inima tese o capodopera care intalneste supremul, iar acolo Creatiile Folconcept stralucesc pe calea dintre concept si credinta, rasarind din multitudinea de sentimente, emotii, ganduri, trairi frumoase aparute intre conceptul de simbol si credinta in minuni, in intelepciunea inimii, intr-o viata cu bucurii, cu armonie si echilibru.

Te invit sa parcurgi cu mine acest drum, un drum pur al cautarii de sine si al descoperirii magnificelor resurse si energii pe care Universul ni le ofera. Capodopera vietii pe pamant tesuta printre fire de sperante, bucurii, impliniri, miracole si iubire.

Creatiile Folconcept sunt simbolurile care aduc echilibru, armonie, bucurie materializate in bijuterii, haine sau obiecte de decor. Simbolurile de geometrie sacra stralucesc maiestos in creatii menite sa indeplineasca vise, sa bucure inimile celor care le poarta si sa ne arate cat de frumos poti trai in armonie si in ganduri pozitive.


FOLconcept – Intre Concept si Credinta

Lucram cu simboluri sacre precum: FLOAREA VIEȚII, MERKABA, OM, INFINIT, HAMSA, CUBUL  ARHANGHELULUI METATRON,   COPACUL VIEȚII (ARBORELE COSMIC), SĂMÂNȚA VIEȚII, FLOAREA DE LOTUS, 303-928-6470

FOLconcept reprezinta intelegerea simbolurilor de geometrie sacra si a simbolurilor de valenta spirituala inalta. Intelegerea Universului nemarginit aflat in aceste simboluri, modelat intre conceptul de A FI si credinta de A FACE.

Intelegerea cunoasterii si a magnificelor beneficii infinite criptate in aceste simboluri. Simboluri care aduc bucurii, echilibru si armonie, care indruma spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa bucure sufletul celui care le alege si sa ii sprijine pe toți cei care doresc să își urmeze visele pentru că ele își stiu deja calea, pe toți cei care își ascultă inima și aplaudă, pe bătăile ei, existența, având astfel parte de magie și de șansa ca fiecare zi să fie cea mai frumoasă din viața lor!

„Sunt două feluri de a-ți trăi viața. Unul: de a crede că nu există miracole. Altul: de a crede ca totul este un MIRACOL.”  – Albert Einstein

Folconcept este un mic magazin online de creatii care ne aduc un plus de fericire, armonie, echilibru, prosperitate si energie pozitiva: bijuterii, tablouri, cani, perne și tricouri cu simboluri de valenta spirituala inalta.

Folconcept materializeza in bijuterii, tablouri, cani, perne și tricouri toate trairile si beneficiile aduse de simbolurile sacre, toate energiile pozitive, visele implinite,  bucuriile, implinirile și zâmbetele pe care acestea le aduc.

Valoarea creatiilor Folconcept sta in ideea de a ne transpune în altă parte, de a ne transmite o stare, un gând, o senzație, o bucurie, o idee. Ele sunt destinate celor care simt sângele la propriu cum le curge prin vene, care sunt conștienți de ceea ce sunt și care se  bucură de viața care le-a fost dată, de amintiri, bucurii, iubiri.

Creația care te face să zâmbești în momentul în care te uiți la ea și îți dă o stare de bine, de siguranță, îți incântă privirea, sau care îți transmite bucurie, reprezintă exact confirmarea, împlinirea, fericirea pentru care există Folconcept.

Intrebări de ajutor despre serviciile si produsele FOLconcept: Intră în legatura cu noi!
↑